Työkalukauppa.com - Käyttöehdot


Tässä sopimuksessa osapuolet ovat sivusto: Työkalukauppa.com (jäljempänä "sivusto") ja palvelun käyttäjä (jäljempänä "käyttäjä"). Tällä sopimuksella sovitaan sivuston käyttöehdoista.


Työkalukauppa.com on sivusto internetissä, jossa esitellään netin suosituimpien työkalukauppojen tuotevalikoimat ja parhaat tarjoukset.


Sivuston käyttäjät voivat tutustua useiden työkalukauppojen tuotevalikoimaan ja vertailemaan niiden tuotteita ja hintoja.


Käyttäjät voivat myös siirtyä esillä olevien työkalukauppojen omille verkkosivuille ja tehdä ostoksen siellä.


Kaikki sivustolla annettavat tiedot on tarkoitettu vain informatiivisiin tarkoituksiin, eikä annettuja tietoja tule käsittää juridisena, kaupallisena, lääketieteellisenä tai sijoitusneuvontana.


Sivusto ja siihen sidoksissa olevat tahot eivät ole vastuussa mistään välittömistä tai välillisistä vahingosta, joka saattaa aiheutua näillä sivuilla tarjoamaamme palveluun ja sen käyttöön liittyen.


Sivusto pyytää käyttäjää tutustumaan erikseen kunkin verkkokaupan soveltamiin käyttöehtoihin.


Työkalukauppa.com internet-sivujen käyttö on sallittua vain, mikäli käyttäjä hyväksyy tämän käyttösopimuksen.


Työkalukauppa.com ei myy eikä välitä sivustolla esiteltyjä tuotteita käyttäjille, vaan varsinainen ostosten tekeminen tapahtuu verkkokauppojen omilla internet-sivuilla.


Käyttäjän on luettava ja hyväksyttävä verkkokauppojen internet-sivuilla olevat käyttöehdot ja tilauksia koskevat toimitusehdot ennen tilauksen tekemistä.


Kaikki sivustolla esillä olevat työkalukaupat, vastaavat esillä olevien tuotteiden myynnistä ja toimituksista asiakkaille täysin itsenäisesti.


Työkalukauppa.com sivusto ei vastaa millään tavalla palvelussa esitetyn aineiston (tekstit, kuvat) oikeellisuudesta, eikä luonnollisestikaan kolmannen osapuolen julkaisemasta aineistosta, johon Työkalukauppa.com Internet-sivuilta on linkki.


Palvelun sisältö toimitetaan sitoumuksetta ja sellaisenaan.


Työkalukauppa.com sivusto pidättää oikeuden päivittää näitä sivuja, tai sulkea ne milloin tahansa.


Työkalukauppa.com sivusto ja sen omistaja(t) ei vastaa mistään mahdollisesta kulusta, menetyksestä tai vahingosta, joka aiheutuu näiden palvelujen käyttämisestä tai käytön estymisestä.


Työkalukauppa.com sivuston käyttäjä hyväksyy sen, että palvelu toimitetaan sellaisena kuin se on ja sen käyttö tapahtuu omalla vastuulla.


Työkalukauppa.com sivusto ei takaa, että palvelu olisi virheetön tai keskeytyksetön.


Työkalukauppa.com sivusto ei takaa, että palvelun kautta hankitut tuotteet tai palvelut vastaavat käyttötarkoitus- tai laatuodotuksia.


Tuotteiden tai palveluiden hankkiminen tapahtuu käyttäjän ja kauppiaan välisen sopimuksen ehtojen mukaisesti, eikä Työkalukauppa.com sivusto ja sen omistaja(t) ole vastuussa sopimuksen sisällöstä.


Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.