Eau de parfum Tesori d

Eau de parfum Tesori d'Oriente Thalasso Therapy...

Thalasso Therapy - sitrustuoksu naisille ja miehille. Tuoksu luotiin vuonna 2020. - Alkutuoksu: bergamotti ja mandariini; - Sydäntuoksu: levät ja merisuola; - Pohjatuoksu: setri, myski.

Hobby Hall
7,89 €
Suurenna   
hajuvesi Tesori d´Oriente Ayurveda EDP naisille 100 ml

hajuvesi Tesori d´Oriente Ayurveda EDP naisille...

Tesori d ́Oriente Ayurveda itämainen tuoksu naisille, julkaistu vuonna 2017. Alkutuoksu: appelsiini, sitruuna. Sydäntuoksu: pippuri, mausteet, iiris, ylang-ylang, violetti;  Avaintuoksu: patsuli, setri, meripihka, vetiveriaöljy, perulainen balsami.

Hobby Hall
11,49 €
Suurenna   
Kylpyvaahto Tesori d

Kylpyvaahto Tesori d'Oriente Byzantium, 500 ml

Tämä tuoksu - on kuin kuvitteellinen matka Bysantin kaupunkiin, jossa on monia kullalla koristeltuja palatseja, jalokiviä, erilaisia kukkia, joilla on upea kauneus. Keisarillista Bysantin aluetta on aina pidetty ehtymättömänä inspiraation lähteenä...

Hobby Hall
8,89 €
Suurenna   
Tesori d

Tesori d'Oriente Byzantium EDP hajuvesi naisille...

Tesori d'Oriente Byzantiumin itämainen tuoksu naisille.  Tuoksu luotiin vuonna 2016. Tämä tuoksu on kuin kuvitteellinen matka Bysantin kaupunkiin. Alkutuoksu: kaneli, mantelit, mimosa; Sydäntuoksu: musta ruusu, heliotrooppi, hunaja, karvainen...

Hobby Hall
9,00 €
Suurenna   
Tesori d

Tesori d'Oriente White Musk EDP tuoksu naisille,...

Myskin ja meripihkan kiehtova tuoksu kutsuu sinut sukeltamaan raikkauden auraan, jota hallitsevat tuoreet kukat, aldehydit ja puu.  - Alkutuoksu: aldehydit, jasmiini, valkoiset kukat; - Sydäntuoksu: ruusu, jauhe; - Avaintuoksu: meripihka, myski.

Hobby Hall
10,99 €
Suurenna