DEAR BARBER Beard Oil partaöljy lahjapakkaus miehelle 30 ml

DEAR BARBER Beard Oil partaöljy lahjapakkaus...

DEAR BARBER Beard Oil partaöljy lahjapakkaus miehelle 30 ml Lue ehdottomasti kosmetiikka-ja tuoksutuotteiden tilausehdot.

Hobby Hall
21,95 €
Suurenna   
DEAR BARBER Fibre hiusgeeli miehelle 100 ml

DEAR BARBER Fibre hiusgeeli miehelle 100 ml

Vahvapitoinen kuituvaha miehelle. Kuitujen ansiosta antaa todella voimakasta ja pitkäkestoista pitoa. Sopii erityisen hyvin näyttävien kampausten tekoon. Lue ehdottomasti kosmetiikka-ja tuoksutuotteiden tilausehdot.

Hobby Hall
23,95 €
Suurenna   
Dear Barber -parranajoöljy miehelle, 30 ml

Dear Barber -parranajoöljy miehelle, 30 ml

Kaikki, mitä tarvitset täydelliseen parranajoon. Kosteuttaa tehokkaasti Rauhoittaa Ei ärsytä ihoa Mahdollistaa todella hyvän ja tarkan parranajon Sopii kaikille parroille ja ihotyypeille Lue ehdottomasti kosmetiikka-ja tuoksutuotteiden tilausehdot.

Hobby Hall
15,95 €
Suurenna   
DEAR BARBER Pomade Strong Hold hiusgeeli miehelle 100 ml

DEAR BARBER Pomade Strong Hold hiusgeeli miehelle...

Ammattimainen pomade miesten hiusten muotoiluun. Antaa keskivahvan ja vahvan pidon. Lisää hiuksiin kiiltoa ja kimmoisuutta. Taltuttaa pörröisiä ja kiharoita hiuksia. Lue ehdottomasti kosmetiikka-ja tuoksutuotteiden tilausehdot.

Hobby Hall
23,95 €
Suurenna   
DEAR BARBER Shaping Cream hiusvoide miehelle 100 ml

DEAR BARBER Shaping Cream hiusvoide miehelle 100...

Hiusvoide, joka sopii kaikille hiustyypeille. Antaa luonnollisen ja terveen ulkonäön. Sisältää avokadoöljyä, joka kosteuttaa tehokkaasti sekä hiuksia että hiuspohjaa. Lue ehdottomasti kosmetiikka-ja tuoksutuotteiden tilausehdot.

Hobby Hall
23,95 €
Suurenna   
DEAR BARBER Shaping Cream hiusvoide miehelle 20 ml

DEAR BARBER Shaping Cream hiusvoide miehelle 20...

Miesten hiusvoide hiusten muotoiluun. Sopii myös rasvoittuville hiuksille. Pakattu pieneen 20 ml pakettiin, joka on kätevä ottaa mukaan matkalle. Lue ehdottomasti kosmetiikka-ja tuoksutuotteiden tilausehdot.

Hobby Hall
7,95 €
Suurenna